lb2
WellGen Beograd o nama

O kompaniji WellGen

Kompanija Wellgen d.o.o. Beograd je zvanično osnovana u januaru 2021. godine, posle trogodišnjeg razvijanja business modela i uspostavljanja neophodne infrastrukture za plasman specifičnog tržišnog koncepta, a koji ima ambiciju da zaokruži više važnih aspekata opšte zdravstvene prevencije izvan sfere standardnih institucionalizovanih medicinskih usluga.

Neophodna infrastruktura za plasman našeg tržišnog koncepta podrazumevala je pre svega iskorak u striktno personalizovan pristup svakom klijentu i razumevanje najnaprednijih tehnoloških opcija u domenu genetske dijagnostike i epigenetike.

U tom smislu uspostavili smo ključna partnerstva sa domaćim i inostranim institutima za humanu genetiku i genetski inženjering, kao i licenciranim DNK laboratorijama, koje obezbedjuju širok spektar genetskih dijagnostičkih analiza i primenjuju najnaprednije tehnološke metode za ekstrakciju i obradu DNK materijala.

Personalizovani pristup svakom klijentu takodje podrazumeva da je jedan od naših poslovnih imperativa striktno poštovanje pravila poverljivosti i zaštite podataka o ličnosti, a u svemu u skladu sa domaćim propisima, EU regulativom i važećim standardima za ovu vrstu delatnosti. Ovakvu usaglašenost sa standardima očekujemo i od svih naših partnera.

WellGen koncept

WellGen koncept je postavljen kao one-stop-shop servis na individualnoj putanji klijenta od tačke A (njegov aktuelni opšti zdravstveni status, aktuelni životni stil i životne navike i objektivni individualni rizici u istom smislu) do tačke B (njegov optimum u smislu adekvatne kontrole nad fizičkim i mentalnim zdravljem, u smislu adekvatnog životnog stila i u smislu adekvatnog upravljanja svim mogućim individualnim zdravstvenim rizicima). Na celoj ovoj putanji imamo ambiciju da budemo ključna podrška klijentu i ključni provajder svih potrebnih usluga koje prema algoritmu dokazivo vode do tačke B, a što podrazumeva kompleksnu strukturu naših in-house rešenja i strateških partnerstava (domicilnih i internacionalnih).

Ono što razlikuje naš pristup klijentu (osim one-stop-shop karaktera usluga) jeste personalizacija svakog pojedinačnog proizvoda koji nudimo. Personalizovani proizvodi nam daju kapacitet da na najadekvatniji i najefikasniji način od starta programiramo konkretne programe prema konkretnim (jedinstvenim) okolnostima i potrebama pojedinačnog klijenta. Iz ovog razloga, početni korak za našeg klijenta je genetička dijagnostika aktuelnog statusa, genetskih predispozicija i genetskih pretnji u relevantnom zdravstvenom ili life-style domenu, i to uz uzimanje u obzir svih parametara bitnih u konkretnom slučaju sa aspekta epigenetike.

Da bismo iz DNK analiza dobili sve potrebne parametre za dalje servisiranje potreba pojedinačnog klijenta, izuzetno nam je bitno da rezultati analize obuhvate ispitivanje svih relevantnih genetskih varijacija i da budu ispraćeni farmakogenetikom i konkretnim preporukama za upravljanje utvrdjenim predisponiranim rizicima.

Integralni izveštaji o izvršenim analizama sadrže detaljan opis ispitivanih genetskih varijacija, personalizovane preporuke za prevenciju bolesti ili konkretnog poremećaja, farmakogenetsku sekvencu (ukoliko je farmakogenetika relevantna u okviru pojedine analize), preporuke za adekvatan režim ishrane i suplementacije ili druge preporuke u zavisnosti od ispitivane genetske predispozicije ili pretnje.

Izveštaji o izvršenim analizama formulisani su user-frendly maniru, tako da i sam klijent može razumeti i prepoznati apekte na kojima treba da radi u svom najboljem interesu, a u čemu mu WellGen obezbedjuje stručnu zaokruženu podršku.

Pozovite nas

Personalizacija usluga

DNA nutri Control

Fitness

LifeStyle

Kompanija angažuje izvšioce različitih stručnih profila za pojedine segmente usluga.

U fitness segmentu trenutno fukcioniše tim sastavljen od menadžera i 9 licenciranih trenera za Reformer Pilates i EMS trening.

U segmentu Genetskih analiza saradjujemo sa više lekara sa različitim relevantnim specijalizacijama i angažujemo 2 medicinske sestre na poslovima vezanim za uzimanje uzoraka biološkog materijala i medicinsko-tehničku podršku u pratećim uslugama.

U Nutrition segmentu usluge obezbedjujemo u saradnji sa sestrinskom firmom Diet Line Fit d.o.o. Beograd i njenom proizvodnom sekcijom, a koja za naše klijente obezbedjuje nutrition proizvode iz linije Active Eat.

Konsultacije i Couching u Wellgen in-house modelu obavlja licencirano lice, a ostvarujemo i saradnju sa eksternim izvršiocima u domenu edukativnih programa.

Za Logističke i marketing procese, kao i ostale poslovne procese iz domena Business podrške, angažujemo više od 10 izvršioca odgovarajućih stručnih profila.

Za potrebe rešavanja eventualnih zdravstvenih rizika naših klijenata i radi šireg plasmana genetskih analiza, kao i zbog želje da se maksimalno angažujemo i na terenu razvijanja opšte svesti o značaju zdravstvene prevencije – uspostavili smo dugoročnu saradnju sa jednim od najvećih privatnih zdravstvenih sistema u Beogradu.

Naš tim

.

Andrea Stojanović 
Osnivač i Direktor 

Idejni tvorac jedinstvenog WellGen koncepta one-stop-shop personalizovanih usluga u domenu opšte zdravstvene prevencije i wellness-a.

Nakon završenih osnovnih akademskih studija na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i NLP master studija, svoje obrazovanje je nadogradjivala u pravcu specifičnih znanja u oblastima sporta, nutricionizma i holizma.

Svoja profesionalna znanja sticala je i u inostranstvu, na Malti i u
Engleskoj, a posebne afinitete je ostvarila stručnim usavršavanjem u oblastima srodnim NLP materiji (Accelerated and Creative Learning, Mind Mapping, Intuitive & Success Coaching).

Od početka svoje preduzetničke i menadžerske karijere posvećena je projektima vezanim za fitness i wellness, te je osnivanje kompanije Wellgen bio logičan sled njene misije ka tome da pomogne drugima da zdravi i puni energije žive život punim plućima.

Veruje u epigenetiku, odnosno u to da svojim načinom života možemo presudno uticati na način ekspresije naših gena, a samim tim i upravljati svojim zdravljem.

Sa svojim timom podrška je svima onima koji žele da unaprede svoje opšte zdravlje i uspostave i održe zdrav životni stil. 

Tečno govori engleski i italijanski jezik. Reikey Master (III level).

Slika: šema upravljačke strukture

WellGen

YUBC

HYATT

Partneri

Euromedik

EUROMEDIK

Human

HUMAN Niš

Lokacije grupacije HUMAN